lördag 28 juni 2008

Inspirationsbrist

Jag har fått instruktioner av Nina hur jag ska testa resåren. När jag läste hennes mail började jag längta sååå mycket efter att skapa nåt.

Förut när jag handstickade allt blev det mycket gjort på sommaren men nu är det som att jag inte har nån inspiration. Inte ens de regniga dagarna har jag fått nåt infall att sticka.
Men nu har jag bestämt att Juvelgarnet jag köpte ska bli en långkofta i en mindre storlek än jag har nu, så har jag en sporre att gå ner i vikt. Börjat har jag redan, -5kg så det är på väg!

Just nu bor vi i husvagnen men ska väl hemåt imorgon. Förra veckan städade jag lite i stickrummet och har satt upp lite konsoler på väggarna som jag ska ha när jag ställer undan mina maskiner. Det är så fullt med strykbord och garnhyllor så jag kan bara ha två maskiner framme samtidigt.

Nu är det mina Silver Reed elektroniska som är uppmonterade. Den nya 840 har jag tänkt sticka en mössa på för att se hur mitt "vanliga" mönster blir på den. Jag har ingen aning om hur olika Brother och Silver Reed är men jag testar först på samma maskstorlek.

Mellanstickaren ska jag öva resårer på, och sticka ovan nämda kofta. Som vanligt måste jag börja med en provlapp fast jag helst vill göra koftan på en gång när jag börjar. Mönstret till den har jag gjort klart i datorn redan.