söndag 15 maj 2011

Fantastiskt Blogger!

Intressant att alla kommentarer försvann i "blackouten" Blogger hade härom dagen. Inlägget kom tillbaka men inte kommentarerna...konstigt?

Likadant med det inlägg jag skrev i andra bloggen :-(

torsdag 12 maj 2011

Hej igen!

Vintern tvärförsvann, inte hann jag med alla projekt som var ogjorda inomhus(målning/tapetsering mm). Stickningen av mössorna tog slut då favoriterna avslutade med SM-silver. Nu är alla stickmaskinerna bortställda och jag har gjort "sommar" i stickrummet, inga fler uppdrag förrän till hösten. Ja, nästan alla maskiner. Två står framme med bara skynken över om suget kommer över mig.

Jag har också gjort plats till min nya sysselsättning, jag jobbar numera som certifierad Cambridgerådgivare. Nyregistrerad hos skattemyndigheten och hoppar på "egettåget" igen...:-) Första kursen är gjord och jag väntar ivrigt på fortsättningsutbildningarna. Näringslära, motivation och en massa annat har jag pluggat!

Känns riktigt kul och inspirerande, och tänk att alla tröjorna jag stickade till mig själv i våras och gladdes åt att ha "normalstora" storlekar nu är alldeles för stora! Hur kunde det hända?

Lovar att jag berättar om jag råkar sätta mig vid nån maskin i sommar och sticka lite...